askar askar ;D

IMISSYOU

assalamualaikum , hee :)
fuh fuh tiup sikit ada habuk pulak , mohh kita cerita :D
dear ex , saya rindu awak , saya hargai ape yang awak buat .
saya harap awak bahagia , maafkan saya kalau saya ada buat salah dengan awak :')
halalkan makan minum saya eh . ya ALLAH ya TUHANku kau berikan lahh dia kesihatan
yang baik dan semoga dia mendapatkan wanita yang solehah . Amin  :'D

FREEDOM

Assalamualaikum , hey stalker :) sihat tak ?
lamaaaaanyaaaa tak bercerita dekat siniii , aiii maklum lahh busyy berdating .
ehem ehem , mesti nak tahu dating dengan siapakan kan , sibuk jea awak ni :P
dating dengan buku lahh , SPM kan , ish ish .
alhamdulilah habis jugak espiyem .
start SPM 05.11.2012*8.00a.m* hingga 04-12.2012*3.15p.m* .
now , i'm freedom , yahoo :)
nampak tak gembira dia dekat situ :D
ehh , kejap pahal tulisan ni ada besar ada kecik -.-
apa-2 jea lah .
isnin aku start kerjaa , nak tahu jugak ke kerja dekat mane?
tak payah lahh ehh ehh .
takut , nervous semua ada .
eleh kau ni macam firts time kerja jea -.-
okayy , ni kali ketiga aku kerja , tapi berbeza lah kerja aku .
nampak tak permainan nyaaa .
ehh , apa lahh yg aku mengarut nih .
ehh , rindu kawan-2 kelas lahh .
kawan-2 aku rindu korang woii :'/
semua pakat buat hal masing-2 jea .
ehh , insyaallah kalau aku dapat lesen aku pergi rumah korang sorang-2 jenguk korang :*
nih hah ada gambar korang masa graduasi , comel-2 , kacak-2 semuanyaaa .
                               ali cafe tangan depaa :P
                           yeahhh mereka pendek :O
                         cheese 7 :)
    yang baju merah degan hijau bukan bdk kelas

cukup cukup sudah , nanti kita sambung lagii ye :)
assalamualaikum :) byebye .
ILOVEYOU STALKER :s

tolong :(

tolong ubah kan blog ni , supaya jadi comel molek sikit :)
siapa pandai angkat kaki , hehe .
tolong titew boleh tak :) kalau boleh hanta mesej dekat facebook titew .
ni dia nurul sahida , boleh kan awak :)
nanti titew belanja gula gule *gedik gile ayat tuh .
asyik asyik tengok blog same jea nak jugak kelainan . hehe
okay lah nak chaw , kalau boleh tolong tau , jangan kedekut ilmu pulak . haha .
bye .

kenape masih teringat ?

                                        assalamualaikum :)
perlu ke ingat orang yang dah takde dalam hidup kau ? macam mane nak lupe kan dia ? asyik asyik dengar lagu yang dia suke jea , kalau dengar jea mesti aku akan ingat dia , kau ingat aku kea ?
aku ni tepuk sebelah tangan jea.
aku cube nak lupe kan kau , tapi , tak mampu . semua kenangan kite aku ingat bile dah dengar lagu kau ,
kenape kau bagi lagu tuh dekat aku , kalau aku tahu bende ni nak jadi tak kan aku dengar lagu tuh .
sekarang kau pun dah bahagia mane ingat aku dekat sini , call pun takde dah , kau dulu ade lahh .
tapi sekarang sekali pun takde , it's okay lahh awak , saya doa kan awak bahagia yea awak :')

THANKS FOR READING