askar askar ;D

FREEDOM

Assalamualaikum , hey stalker :) sihat tak ?
lamaaaaanyaaaa tak bercerita dekat siniii , aiii maklum lahh busyy berdating .
ehem ehem , mesti nak tahu dating dengan siapakan kan , sibuk jea awak ni :P
dating dengan buku lahh , SPM kan , ish ish .
alhamdulilah habis jugak espiyem .
start SPM 05.11.2012*8.00a.m* hingga 04-12.2012*3.15p.m* .
now , i'm freedom , yahoo :)
nampak tak gembira dia dekat situ :D
ehh , kejap pahal tulisan ni ada besar ada kecik -.-
apa-2 jea lah .
isnin aku start kerjaa , nak tahu jugak ke kerja dekat mane?
tak payah lahh ehh ehh .
takut , nervous semua ada .
eleh kau ni macam firts time kerja jea -.-
okayy , ni kali ketiga aku kerja , tapi berbeza lah kerja aku .
nampak tak permainan nyaaa .
ehh , apa lahh yg aku mengarut nih .
ehh , rindu kawan-2 kelas lahh .
kawan-2 aku rindu korang woii :'/
semua pakat buat hal masing-2 jea .
ehh , insyaallah kalau aku dapat lesen aku pergi rumah korang sorang-2 jenguk korang :*
nih hah ada gambar korang masa graduasi , comel-2 , kacak-2 semuanyaaa .
                               ali cafe tangan depaa :P
                           yeahhh mereka pendek :O
                         cheese 7 :)
    yang baju merah degan hijau bukan bdk kelas

cukup cukup sudah , nanti kita sambung lagii ye :)
assalamualaikum :) byebye .
ILOVEYOU STALKER :s

No comments:

Post a Comment


THANKS FOR READING