askar askar ;D

tolong :(

tolong ubah kan blog ni , supaya jadi comel molek sikit :)
siapa pandai angkat kaki , hehe .
tolong titew boleh tak :) kalau boleh hanta mesej dekat facebook titew .
ni dia nurul sahida , boleh kan awak :)
nanti titew belanja gula gule *gedik gile ayat tuh .
asyik asyik tengok blog same jea nak jugak kelainan . hehe
okay lah nak chaw , kalau boleh tolong tau , jangan kedekut ilmu pulak . haha .
bye .

kenape masih teringat ?

                                        assalamualaikum :)
perlu ke ingat orang yang dah takde dalam hidup kau ? macam mane nak lupe kan dia ? asyik asyik dengar lagu yang dia suke jea , kalau dengar jea mesti aku akan ingat dia , kau ingat aku kea ?
aku ni tepuk sebelah tangan jea.
aku cube nak lupe kan kau , tapi , tak mampu . semua kenangan kite aku ingat bile dah dengar lagu kau ,
kenape kau bagi lagu tuh dekat aku , kalau aku tahu bende ni nak jadi tak kan aku dengar lagu tuh .
sekarang kau pun dah bahagia mane ingat aku dekat sini , call pun takde dah , kau dulu ade lahh .
tapi sekarang sekali pun takde , it's okay lahh awak , saya doa kan awak bahagia yea awak :')

THANKS FOR READING