askar askar ;D

kenape masih teringat ?

                                        assalamualaikum :)
perlu ke ingat orang yang dah takde dalam hidup kau ? macam mane nak lupe kan dia ? asyik asyik dengar lagu yang dia suke jea , kalau dengar jea mesti aku akan ingat dia , kau ingat aku kea ?
aku ni tepuk sebelah tangan jea.
aku cube nak lupe kan kau , tapi , tak mampu . semua kenangan kite aku ingat bile dah dengar lagu kau ,
kenape kau bagi lagu tuh dekat aku , kalau aku tahu bende ni nak jadi tak kan aku dengar lagu tuh .
sekarang kau pun dah bahagia mane ingat aku dekat sini , call pun takde dah , kau dulu ade lahh .
tapi sekarang sekali pun takde , it's okay lahh awak , saya doa kan awak bahagia yea awak :')

No comments:

Post a Comment


THANKS FOR READING